ANODER Yönetim Kurulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki’yi ziyaret etti

Ankara Oto Galericileri Derneği ANODER Yönetim Kurulu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti.

ANODER Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’ye;  Dernek çalışmaları ve Ankaralı Oto Galericilerin sorunları hakkında bilgi aktarılıp karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Derneğin kuruluş amacı ve bugüne kadar yaptıkları hakkında detaylı bilgi veren ANODER Başkanı Kalkan, ANODER’in kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetleri detaylı bir şekilde aktardı.

ANODER Başkanı Kalkan, daha önce Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan ve şu anda da AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı olan Özhaseki’ye Sivil Toplum Kuruluşları ile Belediyelerin ortaklaşa yapacağı çalışmaların önemini bildiklerini belirterek, Yerel Yönetimler ile yakın ilişkiler içerisinde Ankaralı galericilerin sorunlarını en kısa zamanda çözmeyi düşündüklerini dile getirdi.

Yerel Yönetimlere verdikleri önem çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm İlçe Belediyelerini de ziyaret ettiklerini belirten Kalkan, Belediyelerle ortaklaşa yapacakları hizmetlerin Ankara ve Ankaralı için önemli bir adım olacağını ifade etti. Kalkan, yaptıkları ve yapmayı planladıkları her adımda kamu yararını düşündüklerini belirterek Galerici esnafının sorunlarını detaylı bir şekilde aktardı.

Kalkan, galericilerin sorunlarının çözümünün Ankara’ya önemli bir katkı vereceğini belirterek ilgili tüm kuruluşlarla birlikte çözüm odaklı çalışmalar yapmak istediklerini ifade etti. ANODER Başkanı Kalkan, sorunlarının çözümü için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki’den de desteklerini esirgememelerini istedi.

Görüşme son derece olumlu bir havada geçti.